Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981

The Blues Express er et velkjent norsk bluesband som dekker et stort spenn innen blues sjangeren, med elementer fra West Coast Jump Blues, Texas Blues, Chicago Blues og noe Soul og Rock n Roll. Bandet skriver og framfører en god del egne låter, og jobber for tiden med ny studio plate.

2019 ble ett et stort år for bandet. The Blues Express var med å vinne 2 plassen i European Blues Challenge (EBC) på Azorene i April. Denne konkurransen foregikk på Azoreneutenfor Portugal første helgen i April, hvor 22 land konkurrerte mot hverandre om de gjeve titlene som 1, 2 og 3 plass. Etter dette har bandet vært mye opptatt med festivaljobber og turnevirksomhet både i inn –og utlandet. The Blues Express ble også nominert for spellemannsprisen i kategorien Blues 2018.

I September 2019 dro bandet til Austin, Texas for å spille inn en liveplate på den legendariske klubben Antones Nightclub. 16 låter ble festet til tape, og bandet slapp albumet «Live at Antones» i desember samme år og har mottatt strålende omtaler fra inn og utland. Blues News i Norge ga albumet hele 5 av 6 terninger i sitt April utgave.

Andre høydepunkter som bør framheves er Molde Internasjonale Jazz Festival, hvor bandet spilte for et fullsatt Alexandriaparken samt Bay-Car Blues Festival i Grande-Synthe i Frankrike.

Se frem til en konsert med ett av Norges mest autentiske bluesband pr tiden.

Bandets nåværende medlemmer er:

Munnspill / Vokal: Ronald Ottesen Gitar / Vokal: Kai Fjellberg Bass: Trond Hansen Trommer: Kåre Amundsen

Hjemmeside: www.thebluesexpress.no

Facebook: www.facebook.com/thebluesexpressnorway

Instagram: www.instagram.com/thebluesexpressnorway

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCI-ZQi-BhVrBaiJQ3x9BYjw/

Spotify:https://open.spotify.com/artist/3SOnZM7NdidUTQWW4zyEvn?si=8_Vr5ay_TrGKdeEld1dewQ

Vi forholder oss fortsatt til gjeldende smittevernregler.

Det er lagt ut 90 billetter på forhåndssalget. INGEN BORDBESTILLING, Krambua henviser dere til ledige bord. Dørene åpner kl 14. Konsert 15-17.30. Billetter på Hoopla, kr 150,- Senest oppmøte kl 14.50

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua