Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981
NAVÉ & THE GHOST COLLECTORS, et indie- rock- blues band fra vestkysten av Norge, bygger bro over gapet mellom ere sjangre. De glir lett igjennom melodier av blues, de harde beats av rock, individualiteten til indie musikk; de vil skape musikk som snakker språket ditt. Bandet ble dannet i Norge, men vi klarer likevel å nne internasjonal innytelse i musikken deres. De vanlige under-liggende tonene av bluesmusikk er alltid der, men bringer frem et nytt og moderne uttrykk for å nå ut til yngre generasjoner. Navé, front-mann på vokal og hans forførende munnspill, er også kilden til sangtekstene. Uttrykket er kompleks i historiefortellingen hans; inspirert av klimaendringer, historier om spøkelser, politikk, frustrasjoner i kjærlighet og forhold så vel som vitenskap og reiser i verdensrom-met. Forskjellige musikalske kvaliteter legges til i en kontinuerlig dynamisk, kreativ prosess; Martin med sine frekke gitarsoloer, Lars «Trollmannen på trommer» og Kristoer på bass, «sjefen for rytmen». Som liveband har de et ott samspill med publikum og formidler en eksepsjonellmengde energi med mye lidenskap. Hvis du foretrekker rock, indie eller blues … NAVÉ & THE GHOSTCOLLECTORS lar ingen være upåvirket.
NAVÉ & THE GHOST COLLECTORS har mye på gang akkurat nå, inkludert albumutgiv-else med 7 nye sanger. Bandet lykkes i å oppleve stor entusiasme fra en voksende mengde fans. De vant Union Blues Cup i 2019, som tok bandet på en tur rundt i hele Norge, så vel som festivalscener i Europa og USA i 2020.
Hva folk sier:
Klubber og festivalpublikum fortjen-er dette bandet. På energi og høy ytelse!«Denne lyden er sinnssyk…. Blues-rock med Led Zeppelin-vibber. Fantastisk band. Fantastisk konsert!De eksperimenterer med sjangeren. Kult band med unik lyd og ytelse.«…. Virkelig kult og annerledes. Nesten like stramt som Zappa! »

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua