Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981

Main Street Revival er et ambisiøst bluesrock / rock ‘n roll power trio med fremtiden foran seg. Bandet lever for å skape gode opplevelser med sine liveopptredener, og det er her fokuset er fra første gitarriff. Gutta er inspirert av kjente band som Rival Sons, Kaleo, The Heavy og mer. Main Street Revival har eksistert siden 2018 og har etter hvert funnet ut at de fungerer bra som en trio.

Main street revival har spilt flere konserter oppigjennom, men en som virkelig gjorde det stort for bande var å være selve åpningsbandet på dag 3, på Blues in hell festivalen i 2020. MSR har deltatt i to konkurranser: Union bluescup 2019 og TM: Live 2020 hvor de i begge konkurranser fikk tilbakemeldinger som «Veldig tight», «Knall bra energi», «Solid power trio». Bandet jobber for tiden mye med egen komponert musikk, og de er og finne på de fleste streaming tjenester med sine 2 singler: Lost your way og Coming home. Bande består av 3 medlemmer: Mats Erik Haugskott 26 år, fra Skogn i Levanger kommune. Mats spiller gitart, samtidig som han er vokalist og frontman Christian Almli 23 år fra Verdal kommune. Christian spiller slagverk og hjelper til med koring i tilegg Per Martin Skjerve 29 år fra Inderøy Kommune. Per Martin er bassisten og hjelper til med koring i tilegg.

Vi forholder oss fortsatt til gjeldende smittevernregler.

Det er lagt ut 90 billetter på forhåndssalget. INGEN BORDBESTILLING, Krambua henviser dere til ledige bord. Dørene åpner kl 14. Konsert 15-17.30. Billetter på Hoopla, kr 150,- Senest oppmøte kl 14.50

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua