Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981
ENDELIG!!!
I anledning «prosjekt gjenåpning» starter Ættermiddagsblues opp igjen og denne gangen er det Trondheimsbandet Madcap Flyers som åpner Ættermiddagsblues 2021!
Vi forholder oss fortsatt til gjeldende smittevernsregler til en hver tid, noe som igjen kan snu fra et kvarter til det neste på lik linje med været i Trondheim så dette er vi godt mentalt trent til å takle. Velkommen!

Madcap Flyers spiller rock’n’roll med sterke røtter i bluesen. Først og fremst representert ved Texas-blues (les Stevie Ray Vaughan, Fabulous Thunderbirds, ZZ Top) og det som kalles ‘Southern Rock’ (Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd).
Etter hvert har de i tillegg beveget seg mot mere klassisk soul/rock(Al Green, Delbert McClinton) og ett snev av country (Chris Stapleton osv.)
De siste par-tre årene har de også begynt å produsere eget materiale, noe de har fått meget god respons på. De var i studio og spilte inn fire av disse låtene i desember 2018.

Høsten 2019 deltok de i programmet ‘Norske Talenter’ på TV2 hvor de mottok meget gode tilbakemeldinger og kom helt til semifinalen. Der spilte de kun egne låter.

Medlemmer:
Ole Edward Sandvik – Vokal, munnspill, gitar
Peer Anders Krognes – Gitar
Per Kåre Trabandt – Bass, backing vokal
Torgeir Baadsvik – Trommer, perkusjon

Det er lagt ut 60 billetter på forhåndssalget. INGEN BORDBESTILLING, Krambua henviser dere til ledige bord.
Dørene åpner kl 14.
Konsert 15-17.30.
Billetter på Hoopla, kr 150,-
Senest oppmøte kl 14.50

Billetter finner du her.

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua