Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981

Når Joe Stone og gutta drar i gang bluesmobilen er det vanskelig å ikke la seg transportere tilbake til en svunnen tid. Til en tid med et enkelt fjernsyn med svart/hvit bilde, og hvor radioen i Ford Mustangen spiller skurrete låter fra den britiske bølgen ispedd rå blues fra Amerika.

Joe Stone & The Magic M´s:
Jostein Einbu Wigenstad – Gitar, vokal
Magnus Erlien Riise – Bass, vokal
Magnus Hoem – Trommer

Bandet tar kjøreturen innom artister som Beatles, Stones, Kingene og Hendrix, men frykter heller ikke utrykning fra bluespolitiet i det de setter klampen i bånd mot mere moderne ringrever som Stevie Ray Vaughan, Gary Clark Jr. og Hans Bollandsås. Kanskje de til og med lader opp sin egen el-bil og vipper ut et hanskerom halvfullt av låter om klimaendringer, økologisk mat og plast i havet? Hva som skjuler seg under panseret vil bare tiden vise. Uansett, vel møtt til konsert med et veltunet band med firehjulstrekk klare til å fyre på alle sylindre gjennom to timer – til lukta av motorolje og et stadig mer eksosfylt lokale.

Det er lagt ut 90 billetter på forhåndssalget. INGEN BORDBESTILLING, Krambua henviser dere til ledige bord. Dørene åpner kl 14. Konsert 15-17.30. Billetter på Hoopla, kr 150,- Senest oppmøte kl 14.50

Ættermiddagsblues

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua