Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981
Hjorten Scene Lørdag 14. November. Konsertstart kl. 21.00 – Dørene åpnes kl. 20.00.
Billetter kommer.
Jeg tør påstå at Jan Arild Sørnes var den virkelig store positive overraskelsen hos Trondheim Bluesklubb i 2018. En del av oss kjente jo til mannen og musikken hans fra før, men for de fleste i Trondheim var det et nytt bekjentskap – og for et bekjentskap det ble. Jeg har sjelden opplevd slik respons og folk var oppriktig begeistret over det de fikk høre.
Jan Arild og hans band med supermusikere fremfører ramsalte og levende historier som treffer oss midt i hjertet. Nordnorske tekster og musikk som skjuler mange nyanser og rom. Enten de synger på norsk eller engelsk, så er det med en innlevelse som gjør at du ser at de virkelig mener det de holder på med. Jan Arild har nylig sluppet er par knalltøffe låter som vi helt sikkert får høre og som vi kan garantere at du vil like.
I bandet finner du Norges største hammond-guru, Palle Wangberg, gitarist Aksel Arnesen, gitarist Sigbjørn Thomassen, bassist Lasse Weden (som bl. a. har spilt med Rihanna, Karpe Diem, Paperboys og Big Bang), samt trommeslager Finn Håkon Borgi. Vi tror dette blir en super kveld hos Trondheim Bluesklubb. Endelig klubb igjen.Svært begrenset antall så først til mølla. Vi selger kun 70 billetter på hoopla og evt. restbilletter på døra.
Billetter finner du her.

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua