Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981

Geir Rune Engan er en av veteranene i norsk og trøndersk bluesmiljø. I 2013 mottok han Melhus kommunes kulturpris for sin jobb med å sette Melhus på Musikkartet, jobbe medlokale musikere, samt at han har vært inspirasjonskilde for mange gitarister og andre musikere gjennom mange år. I lokalmiljøet blir han kalt «Gudfaren». Han er mest kjent fra bandene Black Cat Bones og G R Engan & The Pub.

Før Coronaviruset satte en stopper for kulturlivet i Norge jobbet han med et prosjekt han kalte The Blue Journey. Dette innbefatter flere konstellasjoner, fra små komboer til fullt band med et lite gospelkor. Det går ennå gjetord om de tre konsertene de rakk med Blue Journey And The MightyClouds Of Joy før nedstengingen.

Nå er Geir Rune Engan klar for bluesscenen igjen. Det kan være seg med alt fra power trio, Quartet, Quintet og til fullt band med gospelkor. Det kan også bli gjensyn med Black Cat Bones. Stikkordet er Soul og blues på et meget høyt nivå.

Vi forholder oss fortsatt til gjeldende smittevernregler. Det er lagt ut 80 billetter på forhåndssalget. INGEN BORDBESTILLING, Krambua henviser dere til ledige bord. Billetter på Hoopla, 100,-/150,-

Ættermiddagsblues

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua