Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981

Erik Harstad & So What

Bandet består av tre eminente bluesmusikere som lar seg inspirere av rockens bitende rytmer. De tar publikum med seg fra bluesens forførende smaker og dreier musikken mot et mer «rocka utrykk». Dette er et spennende konsept der musikerne har fokus på improvisasjon og godt samspill. Guttene henter inspirasjon fra både britisk og amerikansk blues og rock fra 60-tallet, og utøver musikken med erfaren hånd.

Erik Harstad (1967)

Erik har i en årrekke gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister. Med band som bl.a Buzz Brothers, Male Bluesband, Larsens Last Chance, og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber og festivaler, og alltid gitt publikum full valuta for pengene. De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller og utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke.

Arild Steinsrud (1968)

Han startet sin karriere med Elvis Presley som sitt store idol, og fikk sin første bassgitar I 1978. Senere har han turnert Norge på kryss og tvers med bandet Nickels & Dimes. Arild er også ansvarlig for sitt eget soloprosjekt, The Secondhand Smokers. Arild har også jobbet med blant andre SUBB, Ronni Le Tekrø, Jørn Lande og Reeves Gabrels.

Nils H. Mæhlum (1962)

For musikere rundt i Norge har Nils Harald Mæhlum i mer enn 30 år vært en markant skikkelse som både trommeslager og lydtekniker. Nils Harald er innehaver av MLP, et firma som driver med konsertlyd og lydstudio. Som trommeslager er han for de fleste mest kjent som mannen bak trommene i Nickels & Dimes, men han har som musiker og lydmann vært innom de aller fleste genre, og er også en ofte benyttet studiomusiker. Nils Harald har de siste årene ellers spilt med artister som Narum, Tina Lie, Martine Lund Hoel, Colleen McFarland, Peter Nova og David Olney.

Billetter finner du på Hoopla.no

 

Ættermiddagsblues

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua