Trondheim Bluesklubb, god musikk siden 1981
Pianist og vokalist Tor E «Dr» Bekken har vært en markant skikkelise i norsk blues- og jazzmiljø i 35 år, mesteparten av tida som soloartist. Han har spilt på scener i Norge og Europa med legendariske tradisjonsbærere som Eddie Bo, Big Al Carson, Lousiana Red og Marva Wright og opptrådt på festivaler i inn- og utland som soloartist.
I 2017 ble han nominert til Spellemannsprisen for solo piano-albumet «Live at Bar Moskus» (Grappa/Blue Mood Records).
Den nyeste innspillinga – IN FONK WE TRUST» – er nok en gang ei konsertinnspilling, denne gangen med den ekstraordinære bassisten Mattis Kleppen, den eneste som har vunnet konkurranse på Landskappleikien i folkemusikk med elektrisk bass som hovedintrument og den dynamiske trommeslagere Dag E. Kittelsen. Konsertopptaket fra Lillehammer viser hvordan denne trioen etter 30 års samspill har utviklet en nesten telepatisk kommunikasjon på scenen i et repertouar som utgjør en dyp og orginal hyllest til New Orleans-tradisjonen. Et entusiastisk publikum pisker trioen til stadig nye høyder. Noe Bekken, Kleppen og Kittelsen svarer på med intensitet, virtousitet og spilleglede.
***
Vi forholder oss fortsatt til gjeldende smittevernsregler til en hver tid, noe som igjen kan snu fra et kvarter til det neste på lik linje med været i Trondheim så dette er vi godt mentalt trent til å takle.
Velkommen!
Det er lagt ut 60 billetter på forhåndssalget.
INGEN BORDBESTILLING,
Krambua henviser dere til ledige bord.
Dørene åpner kl 14.
Konsert 15-17.30.
Billetter på Hoopla, kr 150,-
Senest oppmøte kl 14.50

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær

  • Krambua