Trondheim Bluesklubb | god musikk siden 1981
The Blues Express:
Ronald Ottesen: Munnspill / Vokal
Kai Fjellberg: Gitar / Vokal
Trond Hansen: Bass
Kåre Amundsen: Trommer
Øystein Undem : Tangenter
Øystein deltar ikke på denne konserten.
Et velkjent norsk bluesband som dekker et stort spenn innen blues sjangeren, med elementer fra West Coast Jump Blues, Texas Blues, Chicago Blues og noe Soul og Rock n Roll.
Repertoaret består hovedsaklig av egne låter og bandet jobber for tiden med nye plate. I September 2020 ga de ut singelen «Night out» som er tilgjengelig på alle digitale musikktjenester.
2019 var et stort år for bandet.
The Blues Express var med å vinne 2 plassen i European Blues Challenge (EBC) i April. Denne konkurransen foregikk på Azorene utenfor Portugal, hvor 22 land konkurrerte mot hverandre om de gjeve titlene 1. 2. og 3. plass.
Etter dette har bandet vært mye opptatt med festivaljobber og turnevirksomhet både i inn –og utlandet.
The Blues Express har også vært med å bli nominert for spellemannsprisen i kategorien Blues 2018.
I September 2019 dro bandet til Austin, Texas hvor de fikk muligheten til å spille inn en liveplate på den legendariske klubben Antones Nightclub. 16 låter ble festet til tape og utgitt i romjula 2019 til gode kritikker fra blues magasiner i både Europa og USA.
Andre høydepunkter som bør framheves er Molde Internasjonale Jazz Festival, hvor bandet spilte for et fullsatt Alexandriaparken samt Bay-Car Blues Festival i Grande-Synthe i Frankrike.Billetter finner du her.

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær