Trondheim Bluesklubb | god musikk siden 1981

Den Trondheimsbaserte kvartetten Maldito har siden sitt gjennombrudd i 2019 blitt kjent for sine energiske låter og elleville konserter. Med et live-uttrykk som minner om «BigBang» setter bandet en ny standard innenfor den norske rockescenen. Dette kommer klart frem på debut-albumet «Heartlands» som kommer våren 2021.

Etter å ha mistet en haug med spillejobber, gikk de i mai 2020 inn i brygga studio for gi utslipp for sin musikalske råskap og kreativitet. Som en forsmak på det sårt etterlengtede debutalbumet, slipper de 3 singler. Den første singelen fra albumet, «Walk Away», ble sluppet 5. september i forbindelse med festivalen Blues in Hell, hvor bandet avsluttet hele festivalen med kraftfull og heseblesende opptreden. En låt de skrev da kvartetten bodde og studerte i Liverpool, ved Liverpool Institute for Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen. Bandet følger opp utgivelsen med deres nye storsatsing, «Dig the Rhythm of your Heartbeat», en låt som blir forventet å skape oppmerksomhet rundt albumet utover bluesmiljøets grenser.

Som vinnere av Union Cup på Notodden, 2019 ble et hektisk år med slipp av debut-EP og heftige turnévirksomhet rundt om i Norge, helt fra Mandal til Vardø, samt turneer i Tyskland, England og USA, deriblant deltagelse i International Blues Challenge 2020 i Memphis, Tennessee. De har alle fire ulike musikalske innflytelser som de smelter sammen i detaljrike låter, og blander flere sjangre inn i rocken. Dette uttrykket, med energiske konserter og velskrevne arrangementer, appellerer til både den eldre og yngre generasjonen. «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tighte i et bluesbasert rockeformat. Vi ser veldig frem til fortsettelsen og et helt album med den samme fandenivoldske innstillingen»

Johnny Andreassen, Blues News 2019

Konsertene starer kl 15:00 og avsluttes kl 17:30.
Billetter finner du her.

Våre sponsorer

  • Maxspill

  • Buvik Elektro

  • Bjørklund

  • Bær